Opettajat Tampere

Heidi Saari

Rehtori

Heidi on yritysjohtamisen ja asiakaspalvelun ammattilainen sekä intohimoinen musiikinrakastaja. Se mitä luvataan, tehdään, ja se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Heidille voit esittää villeimmätkin kurssi- tai opiskelutoiveesi - laitetaan ne järjestymään tavalla tai toisella! Heidillä on aina aikaa opiskeluun tai mihin tahansa muuhunkin asiaan liittyvään keskusteluun kahvi- tai teekupin äärellä. Tämä reksi ei jätä ketään kylmäksi!

Petteri Hyvärinen

Kitara, basso ja bändiohjaus

Petterin käsissä soi kauniisti soitin kuin soitin! Petterillä on selkeä kutsumus opetustyöhön ja voit olla varma, että hän tekee aina parhaansa. Petterin opetus on rentoa ja letkeää, mutta samalla tavoitteellista, hyvää teoriapohjaa ja erilaisten musiikkityylien hallintaa painottavaa. 

Petterin musisointia voit kuulla esimerkiksi kesäisin, kun Porkka Playboys valtaa Tampereen kadut.  

Salla Rimmi

Laulu ja lauluyhtyeet

Sallalla on 15 vuoden kokemus eri-ikäisten opiskelijoiden opettamisesta niin harrastelija- kuin ammattitasolla. Sallan vahvuuksia ovat vahva tekninen osaaminen, stemmalaulu sekä opetuksen mukauttaminen erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin. Sallan opetustyyli on rauhallinen, selkeä, tavoitteellinen ja lempeä. Sallasta on vaikea olla pitämättä!

Opetustyön lomassa Salla laulaa mm. Greenrose Faire ja Pinkit Hinkit -yhtyeissä.  

Hanna Lahtinen

Laulu ja lauluyhtyeet

Hannaa kannustavampaa opettajaa on vaikea löytää! Hannan rempseä ja mukaansatempaava asenne saa kenet tahansa innostumaan laulunopiskelusta. Opetuksessa Hanna painottaa oman persoonan ja äänen esiintuomista sekä erilaisten musiikkityylien hallintaa. Vahvan teatteritaustan myötä hänellä löytyy näkemystä myös esiintymisen kehittämiseen.

 Opetuksen ohessa Hanna säveltää, sanoittaa, sovittaa ja keikkailee eri projektien parissa.

Veli-Matti Yli-Mäyry

Rummut ja musiikin perusteet

Vellulta luonnistuu lukuisat eri musiikkityylit aina heavysta jazziin. Vellun opetustyyli on asiantunteva, rauhallinen ja kannustava. Vellun opetuksessa otetaan perusasiat haltuun luoden näin hyvä pohja haastavammille tekniikoille. Vellu luo hyväksyvän ja tsemppaavan ilmapiirin jokaiselle tunnille!

Vellu rumpaloi muun muassa Palava ja Verhot -yhtyeissä.  

Joona Kukkola

Piano, keyboards ja musiikkiteknologia

Joona opastaa niin vasta-alkajat kuin kehittyneemmätkin opiskelijat pianonsoiton saloihin. Joona on selkeä, jämäkkä ja kannustava opettaja, joka painottaa opiskelijan omia toiveita ja tavoitteita sekä käytännön muusikkoutta ja soittamisen iloa.

Joona kiertää Suomea Herra Ylpön ja Ihmisten kanssa sekä soittaa jos jonkinnäköistä soitinta yhtyeessä Porkka Playboys.  

Sanette Sevón

Yksityis- ja pienryhmämuskari

Sanetelle on tärkeää olla osana lapsen musiikkikasvatusta jo ihan pienestä asti. Hän suhtautuu musiikkiin intohimoisesti ja tykkää hullutella ja hassutella. Musiikki lähtee hiljaisuudesta, mutta musiikissa pitää olla roppakaupalla iloa ja ääntä! Sanetelle on tärkeää luoda muskarista ympäristö, joka on salliva, ja jossa lapsi kokee olonsa turvalliseksi ja uskaltaa toteuttaa itseään musiikin keinoin. Saneten pääinstumentti on oma ääni ja teatterimusiikin opintoja hyödyntäen hän osaa luoda monenlaisia kiehtovia tarinoita, joihin lapsi pääsee eläytymään. 

 Muskarin lisäksi Sanette tekee musiikkia, studiolauluhommia ja keikkailee.

Opettajat Seinäjoki

Ilkka Kivimäki

Kitara, basso ja bändiohjaus

Ilkka on monipuolinen soittaja ja taitaa luontevasti rytmimusiikin eri tyylejä. Hänen pääinstrumenttinsa on sähkökitara, mutta myös basso pysyy taidokkaasti hyppysissä. Ilkalle on kertynyt kosolti kokemusta bändeissä soittamisesta ja niiden ohjaamisesta. Ilkan opetustyyli on oppilaslähtöinen, kannustava ja rento - tavoitteellisuutta unohtamatta!

Opetuksen lisäksi Ilkka toimii freelance-muusikkona ja viikonloput kuluvatkin keikkaillessa erilaisten kokoonpanojen kanssa.

Pirjo Mäkelä

Laulu, lauluyhtyeet, yksityis- ja pienryhmämuskari

Laulunopetus on Pirjon intohimo. Pirjo haluaa auttaa jokaista oppilasta ylittämään itsensä ja pääsemään tavoitteisiinsa. Pirjo on myötätuntoinen, rempseä ja innostunut opettaja ja hänen innostuksensa tarttuu helposti myös oppilaisiin. Hän haastaa, kannustaa ja kulkee rinnalla!

Opetuksen lisäksi Pirjo säveltää ja sanoittaa omaa musiikkia sekä keikkailee vaihtuvissa kokoonpanoissa.

Henrik Mannio

Rummut ja musiikkiteknologia

Henkalla on yli 15 vuoden keikkakokemus, sisältäen keikkoja niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Henkalla on vahva pop-rock tausta, mutta tunneilla opitaan luonnollisesti monia eri rytmimusiikin tyylejä. Musiikki edellä on paras keino oppia soittamaan ja sen vuoksi tunneilla soitetaankin paljon levyjen ja oppilaan lempibändien tahdissa. Henkalla on rento ja leppoonen opetustyyli. Tunneilla opitaan myös nuotit soittamisen lomassa.

Henkka soittaa tällä hetkellä mm. Telaketju-yhtyeessä ja freelancerina useiden eri artistien ja bändien kanssa.

Riikka Pekkala

Piano, keyboards

Riikalla on monipuolinen ote opetukseen. Tunnit etenevät vaihtelevasti niin nuottien kuin korvankin kautta soittaen. Opetuksessa kuljetaan kohti oppilaan omia ideoita ja musiikillisia päämäriä. Riikka on iloinen, pirteä ja tehokas opettaja, joka kannustaa oppilaitaan löytämään musisoinnin innon ja tuomaan sen osaksi omaa elämää.

Opetustyön lisäksi Riikka tekee omaa musiikkia.