Rock The House® -kotiopetus

Painaako kiire, onko usean lapsen harrastusten järjestäminen vaikeaa tai kulkumahdollisuudet kaupunkiin heikot?


Tuomme ainoana musiikkiopistona Suomessa opetuksen kotiisi. Kotiopetus soveltuu kaikille; lapsiperheille, liikuntarajoitteisille, vanhuksille tai vain vähän luksusta hakeville! Järjestät samalla kertaa musiikkituokion myös koko perheelle tai vaikka koko naapurustolle!

Tarjoamme kotiopetusta Tampereen, Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Kangasalan ja Lempäälän alueella asuville.
Riittää, että kotonasi on oma soitin! Ammattitaitoiset opettajamme pitävät huolen opintojen etenemisestä ja opetuksen laatuun voit luottaa. 

Kotiopetuksessa oppitunnit sekä pienryhmämuskari ovat kestoltaan 45 minuuttia. Mikäli samassa osoitteessa on useampi oppilas peräkkäin, tunnit voivat olla myös 30 minuutin pituisia. 45 minuutin tunnin voi myös jakaa 2-4 opiskelijan kesken. Samassa paikassa järjestettävästä opetuksesta laskutetaan vain yksi kotiopetushinta, mikäli tunnit saadaan järjestettyä peräkkäin tai jos kyseessä on muskari tai ryhmätunti. Useamman tunnin ollessa peräkkäin, muiden tuntien hinnat ovat normaalin hinnaston mukaisia. Kotiopetuksen tuntimäärät ja kurssien suoritusmahdollisuudet ovat samat kuin opistolla opiskelevillakin.

Tarkista alueesi Tampereen Joukkoliikenteen sivuilta