Opettajat Tampere

Heidi Saari

Rehtori

Heidi on yritysjohtamisen ja asiakaspalvelun ammattilainen sekä intohimoinen musiikinrakastaja. Se mitä luvataan, tehdään, ja se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Heidille voit esittää villeimmätkin kurssi- tai opiskelutoiveesi - laitetaan ne järjestymään tavalla tai toisella! Heidillä on aina aikaa opiskeluun tai mihin tahansa muuhunkin asiaan liittyvään keskusteluun kahvi- tai teekupin äärellä. Tämä reksi ei jätä ketään kylmäksi!

Ilkka Kivimäki

Kitara, basso ja bändiohjaus

Ilkka on monipuolinen soittaja ja taitaa luontevasti rytmimusiikin eri tyylejä. Hänen pääinstrumenttinsa on sähkökitara, mutta myös basso pysyy taidokkaasti hyppysissä. Ilkalle on kertynyt kosolti kokemusta bändeissä soittamisesta ja niiden ohjaamisesta. Ilkan opetustyyli on oppilaslähtöinen, kannustava ja rento - tavoitteellisuutta unohtamatta!

Opetuksen lisäksi Ilkka toimii freelance-muusikkona ja viikonloput kuluvatkin keikkaillessa erilaisten kokoonpanojen kanssa.

Arttu Volanto

Kitara, basso ja bändiohjaus

Arttu on kokenut muusikko ja opettaja, jonka instrumenttivalikoimaan kuuluu lähes kaikki, mistä ääntä saa lähtemään. Hänen pääinstrumenttinsa on sähkökitara. Artun kanssa opetus lähtee oppilaan musiikillisista mieltymyksistä ja tavoitteista. Tärkeintä on soittamisen mahtavuus! 

 Opetustyön lisäksi Arttu työskentelee äänisuunnittelijana ja musiikintuottajana.

Salla Rimmi

Laulu ja lauluyhtyeet

Sallalla on 15 vuoden kokemus eri-ikäisten opiskelijoiden opettamisesta niin harrastelija- kuin ammattitasolla. Sallan vahvuuksia ovat vahva tekninen osaaminen, stemmalaulu sekä opetuksen mukauttaminen erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin. Sallan opetustyyli on rauhallinen, selkeä, tavoitteellinen ja lempeä. Sallasta on vaikea olla pitämättä!

Opetustyön lomassa Salla laulaa mm. Greenrose Faire ja Pinkit Hinkit -yhtyeissä.  

Veli-Matti Yli-Mäyry

Rummut ja musiikin perusteet

Vellulta luonnistuu lukuisat eri musiikkityylit aina heavysta jazziin. Vellun opetustyyli on asiantunteva, rauhallinen ja kannustava. Vellun opetuksessa otetaan perusasiat haltuun luoden näin hyvä pohja haastavammille tekniikoille. Vellu luo hyväksyvän ja tsemppaavan ilmapiirin jokaiselle tunnille!

Vellu rumpaloi muun muassa Palava ja Verhot -yhtyeissä.  

Marko Soramäki

Rummut

Marko on luova ja omaperäinen rumpali, säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja. Hänen suuri musiikillinen rakkautensa on kaikenlainen omituinen musiikki Zappasta Cardiacsiin, mutta häneltä taittuu tyylilajit aina popista jazzin kautta punkkiin ja heavyyn. Opettajana Marko on kärsivällinen ja kannustava. Markon tunneillaan mennään aina musiikki ja luovuus edellä!

Marko soittaa mm. Slomen Trickery ja Machine of the Absurd -yhtyeissä.

Joona Kukkola

Piano, keyboards ja musiikkiteknologia

Joona opastaa niin vasta-alkajat kuin kehittyneemmätkin opiskelijat pianonsoiton saloihin. Joona on selkeä, jämäkkä ja kannustava opettaja, joka painottaa opiskelijan omia toiveita ja tavoitteita sekä käytännön muusikkoutta ja soittamisen iloa.

Joona kiertää Suomea Herra Ylpön ja Ihmisten kanssa sekä soittaa jos jonkinnäköistä soitinta yhtyeessä Porkka Playboys.  

Päivi Raatikainen

Yksityis- ja pienryhmämuskari